Trädgårdsredskap och högtryckstvättar utanför Ängelholm

På Munka Lantmän har vi allt du behöver till din trädgård, inklusive trädgårdsredskap. Förutom ett komplett utbud av jordprodukter från Emmaljunga så finns här det mesta inom trädgårdsredskap som tex. räfsor, hackor, spadar, skyfflar med mera. De flesta produkterna kommer från Fiskars.

Kärcher är ett ledande varumärke när det gäller högtryckstvättar och andra rengöringsmaskiner. Hos oss hittar du den högtryckstvätt som passar dina behov. Använder du den bara lite ibland när du tvättar bilen, eller har du en hel industrilokal som ska tvättas? Oavsett så finns det någon modell som passar dina behov.
Behöver du en grovdammsugare eller en dränkbar pump? Kärcher är också inom de två områdena ett ledande varumärke.

Trädgårdsredskap av kvalitet

Vi på Munka Lantmän har mångårig erfarenhet av högtryckstvättar och trädgårdsredskap. Den kunskap och kompetens vi samlat på oss genom åren drar du som kund nytta av genom att vi hjälper dig välja rätt produkter efter dina behov och önskemål. Givetvis är våra trädgårdsredskap och högtryckstvättar från ledande tillverkare och sortimentet är brett. Med andra ord har vi kvalitativa produkter och något för alla behov.

Du hittar oss i Munka-Ljungby strax utanför Ängelholm. Varmt välkommen att kontakta oss eller besök oss gärna så hjälper vi dig med det du behöver.