Munka Lantmän är en ek. förening som ägs av lantbrukare runt Munka-Ljungby. Vi har ett komplett utbud av lantbruksförnödenheter, järn- och byggvaror för hus, trädgård, häst och smådjur.

Butiksansvarig med säljfokus

 

Nu söker vi en Butiksansvarig till Munka Lantmän. Du kommer att ansvara för ett mindre team på 7 personer och arbeta såväl strategiskt som operativt. Arbetet innebär resultat- och personalansvar för butiken. Tjänsten är heltid tillsvidare.

Dina arbetsuppgifter innebär daglig ledning, butiksförsäljning, schemaläggning och diverse personalfrågor.

Profil

Du är en duktig säljare som dessutom vill ha en ledande roll. Du är en sådan som trivs på golvet, leder och motiverar dina medarbetare genom att själv visa hur en lyckad försäljning går till. En av dina viktigaste egenskaper är att du får en kick av försäljning. Du ska vara rättfram men lyhörd mot din personal. Som person är du positiv, flexibel och motiverande. Du har ett öga för hur en vara exponeras och kännetecknas av stort engagemang för ditt arbete. Vi tror att du sedan tidigare har erfarenhet av butiksarbete och service på något vis. Du talar och skriver svenska obehindrat. Truckkort är meriterande.

Vill du ha ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta Anne Steen 0431-445144.

Välkommen med din ansökan, bestående av personligt brev samt CV senast 25 februari 2018.

Ansökan mailas till: info@munkalantman.se

Märk ansökan med ”Butiksansvarig med säljfokus”.

Rekryteringsprocessen sker löpande.

 

Lagerarbetare/säljare sökes

Vi söker en lagerarbetare/säljare till Munka Lantmän. Tjänsten är heltid tillsvidare.

Tjänsten innebär att ge kompetent och trevlig service till våra kunder men inkluderar även övriga lagersysslor, inleveranser och kontroll av inkommande gods. Tunga lyft förekommer.

Egenskaper

Som medarbetare på Munka Lantmän krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att arbeta i högt tempo och att ta ansvar. Du ska vara flexibel och engagerad och ha känsla för service och försäljning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete på brädgård. Truckkort är ett krav. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Vill du ha ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta Anne Steen 0431-445144.

Välkommen med din ansökan, bestående av personligt brev samt CV senast den 25 februari 2018.

Ansökan mailas till: info@munkalantman.se

Märk ansökan med ” Lagerarbetare/säljare”.

Rekryteringsprocessen sker löpande.

 

Lantbrukssäljare sökes till Munka Lantmän

Som lantbrukssäljare arbetar du med växtodling inom vårt område. Du ska utveckla och upprätthålla kontakten med våra lantbrukare/kunder för att uppnå  långsiktiga och lönsamma relationer. Du har förmågan att se lantbrukarens behov och utifrån detta sälja våra insatsvaror. Du har ett eget ansvar för hur du lägger upp det dagliga arbetet, så att du når uppsatta mål.

 

Vi söker dig som har lantbruksutbildning, gärna lantmästare eller motsvarande erfarenhet inom lantbruksområdet, gärna tidigare säljerfarenhet. Du är en person med öppen och positiv attityd som tycker det är roligt att göra affärer. Du är bra på att kommunicera och tvekar inte att knyta kontakter med nya kunder och har ett sätt som inger förtroende.

 

Vill du ha ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta Bengt Andersson, styrelseordförande, 070-350 90 45.

 

Välkommen med din ansökan, bestående av personligt brev samt CV senast den 10 februari.

Rekryteringsprocessen sker löpande.

Tjänsten tillträdes snaras.

Ansökan mailas till:anne.steen@munkalantman.se

 Tel 0431-44 51 44.